Hovenier in De Meern om al uw tuinwensen uit te voeren
De Meern

Hovenier in De Meern voor al uw tuinwensen

Een hovenier in De Meern nodig? Heeft u een prachtige grote tuin met veel groen? Wilt u graag dat uw tuin zo mooi blijft als deze nu is? Zelf geen tijd, kennis of materialen om het groen te verzorgen? Maak dan een afspraak met dé hovenier van omgeving De Meern genaamd De Ruijter Tuinen. De Ruijter Tuinen is al jaren dé hovenier van De Meern en omgeving en kan u van dienst zijn met uiteenlopende tuinwerkzaamheden. We beschikken over een team specialisten met de benodigde kennis en expertise van tuinen en groen.

Naast onderhoud zijn wij een ideale partner voor aanleg, ontwerp en verzorging. Met onze passie voor tuinen volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Wij weten uw wensen om te zetten in een maatwerk plan voor uw tuin. Als hovenier in omgeving De Meern hebben wij door de jaren heen vele mooie tuinen aan mogen leggen. Wij luisteren naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en voorzien u van tuinadvies. Daarbij houdt onze hovenier in De Meern uiteraard rekening met de omgeving, uw woning en de stijl. Door hovenier de Ruijter kunt u elke seizoen genieten van uw tuin.

Diensten van een hovenier in De Meern

Het laten maken van een nieuwe tuin is een investering in de toekomst. Met een mooie tuin kunt u namelijk dagelijks genieten van alles wat groeit en bloeit. Bent u op zoek naar een hovenier in De Meern en omgeving? Maak dan een afspraak. Wij kunnen u van dienst zijn met:

  • Ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Advies
  • Renovatie
  • Beplantingsplan

Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, vlonders, vijvers en erfafscheidingen zijn wij uw aangewezen partner.

Bestrating bij hovenier in De Meern

Wilt u graag een nieuwe mooie oprit waar u uw auto kan parkeren? Handige tuinpaden om door uw tuin te wandelen? Ook voor het (her)bestraten van uw (bedrijfs-)tuin en/of oprit bent u bij ons aan het goede adres. Als dé hovenier van De Meern en omgeving zorgen wij voor een goed visitekaartje van uw woning. De bestrating en beplanting zijn namelijk zeer bepalend voor de sfeer van uw tuin.

Maak een afspraak met De Ruijter Tuinen

Als hovenier in De Meern hebben wij jarenlange ervaring in bovenstaande diensten. In al uw tuinwensen komen wij u graag tegemoet. Wilt u samen met onze hovenier in De Meern kijken naar de mogelijkheden in uw tuin? Maak een afspraak of vraag een offerte aan. Bij ons weet u van te voren waar u aan toe bent. Kijk op onze website of Facebook pagina voor onze projecten, reviews en laatste nieuws. Op onze website vindt u ook onze contactgegevens.

Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Hovenier | De Meern

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2020 De Ruijter Tuinen Sitemap Privacy Cookies Vacatures Site-Indexerkend leerbedrijf

Designpro.nl | Z-IM

close menu icon