Bestrating in de buurt van Maarssen voor het maken van een terras of oprit
Maarssen

Bestrating aanleggen in Maarssen 

Het aanleggen van bestrating in het Groene Hart klinkt soms zo eenvoudig. Toch vereist het de nodige kennis om tot het gewenste eindresultaat te komen. Met het nodige voorwerk van uw kant en begeleiding van onze specialisten vindt u de juiste sierbestrating voor uw tuin in Maarssen. Welke tuinstijl heeft u voor ogen en hoe gaat u de tuin gebruiken? Allemaal vragen die wij graag met u doornemen in een persoonlijk gesprek. Wij zijn vakbekwaam, bieden goede service en staan klaar voor particulieren, semi-overheden en bedrijven.  

Welke kleur bestrating?  

Niets is zo bepalend voor de sfeer in uw tuin als de kleur van de bestrating. Tuintegels in een rood/bruine tint zorgen voor warmte terwijl marmeren tegels het geheel een luxe, maar koelere uitstraling geven. Wij voorzien u van advies om tot de juiste keuze te komen. We laten u niet alleen de mogelijkheden zien, maar denken actief met u mee over de uitstraling. De gehele invulling van uw tuin uit handen geven? De Ruijter Tuinen buigt zich graag over het tuinontwerp en aanleg in Maarssen. Combineer de bestrating in uw tuin met een groendak op uw tuinschuur en ervaar de kracht van het buitenleven tot in de kleine uurtjes.  

Wat zijn de functies van bestrating?  

Bestrating heeft verschillende functies in een tuin. Zowel praktisch als esthetisch. Denk hierbij aan: 

  • Het brengen van sfeer 
  • Functioneel 
  • Onderhoudsvriendelijk  
  • Veilig  

Aangezicht verfraaien met bestrating oprit 

Wilt u bestrating opnieuw laten aanleggen, dan is het verstandig ook even stil te staan bij het bestraten van uw oprit in Maarssen. Kiest u voor een geheel aan tegels dat doorloopt tot in uw tuin of staat het aanleggen van bestrating op uw oprijlaan los van de tuinbestrating? Het team van De Ruijter Tuinen is ervaren in het leggen van bestrating in Maarssen, maar ook in het plaatsen van hekwerk en erfafscheiding. Wanneer mogen wij u als klant begroeten? Contact opnemen is de eerste stap op weg naar een prachtige tuin, die door De Ruijter Tuinen is aangelegd.  

Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Tuin laten bestraten | Maarssen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen