Tuinadvies in de buurt van Laren over ontwerp, aanleg en onderhoud
Laren

Tuinadvies bij u in Laren over ontwerp, aanleg en onderhoud

Heeft u vakkundig tuinadvies nodig in de buurt van Laren? Wilt u weten hoe u het beste uw tuin kan onderhouden? Of wilt u uw tuin aan laten leggen en profiteren van goed en deskundig tuinadvies in de buurt van Laren? De Ruijter Tuinen is een gespecialiseerde hovenier en weet als geen ander wat er komt kijken bij tuinadvies. Ons bedrijf bestaat uit een aantal ervaren hoveniers die op de hoogte zijn van alles wat groeit en bloeit en kunnen u voorzien van tuinadvies op maat. Wilt u graag een nieuwe mooie tuin dat geheel aansluit bij uw wensen en woning? Deskundig tuinadvies in de buurt van Laren is dan beslist onmisbaar. Als dé hovenier van Laren en omgeving kunt u bij ons terecht voor tuinadvies en:

  • tuinaanleg
  • tuinontwerp
  • tuinonderhoud
  • tuinadvies
  • tuinverhuur

Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin, vakmanschap en kwaliteit met oog voor detail staat bij ons bovenaan. Daarnaast staat bij ons voorop dat uw tuinwensen vervuld moeten worden.

Tuinadvies voor onderhoud bij u in Laren

In de zomer heeft uw tuin veel aandacht nodig. Zeker wanneer u regelmatig buiten wilt zitten en wilt genieten van uw tuin is het belangrijk dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Wanneer u geen kennis hebt om uw tuin goed te kunnen onderhouden bieden wij u tuinadvies op maat in de buurt van Laren. Wij hebben alle kennis in huis zodat wij professioneel tuinadvies kunnen geven in de buurt van Laren. Al vele jaren leveren wij tuinadvies voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u naast tuinadvies in de buurt van Laren tuinonderhoud uit handen geven? Graag verzorgen wij tuinonderhoud op maat. Met een vast onderhoudscontract hebt u nergens omkijken meer naar en kunt u ten alle tijden genieten van een goed verzorgde tuin.

Tuinadvies op maat bij u in Laren

Wilt u een tuin aan laten leggen? De Ruijter Tuinen kan u voorzien van tuinadvies op maat in de buurt van Laren. Tijdens tuinadvies in de buurt van Laren bekijken we samen wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Dit hangt van verschillende elementen in uw tuin af zoals planten en materialen. Na het verzorgen van tuinadvies in de buurt van Laren werken wij uw wensen uit in een passend ontwerp. Onze ontwerpafdeling bestaat uit creatieve en professionele medewerkers die zowel voor kleine als voor grote tuinen prachtige en originele ontwerpen kunnen maken.

Op basis van uw wensen wordt een ontwerp en indien gewenst een beplantingsplan gemaakt. Daarbij wordt meestal gebruik gemaakt van een geavanceerd computerprogramma; Vectorworks. Vervolgens maken wij een offerte voor de aanleg van uw tuin en/of de levering van materialen. Indien wij de tuin voor u mogen aanleggen, is het door ons gemaakt ontwerp gratis.

Tuinadvies en aanleg in de regio Laren

Wanneer u het eens bent met de offerte kunnen wij aan de slag met de realisatie. Ook hierbij voorzien wij u van tuinadvies op maat in de buurt van Laren. Wij nemen uw tuin volledig aan voor een afgesproken vaste prijs. U heeft dus niet te maken met nadelige ‘nacalculatie’ en ‘uurtje-factuurtje’. Van tevoren is voor u precies bekend wat uw tuin qua materiaal en arbeid u gaat kosten. Uw tuin wordt zo aangelegd dat u jarenlang geniet van uw tuin. Om na de tuinaanleg verzekerd te zijn van een mooie tuin, verzorgen wij ook graag uw tuinonderhoud en tuinadvies in de buurt van Laren. Wilt u meer informatie over tuinadvies in de buurt van Laren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Tuinadvies | Laren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen