Tuinonderhoud in Laren voor de lusten en niet de lasten van een mooie tuin
Laren

Tuinonderhoud in Laren voor een mooie tuin

Om prettig te kunnen wonen is een goed onderhouden tuin van belang. Heeft u zelf geen tijd om tuinonderhoud in Laren en omgeving uit te voeren? De Ruijter Tuinen biedt tuinonderhoud in de buurt van Laren op maat. Door onze kennis en ervaring op het gebied van tuinen zorgen wij ervoor dat uw tuin er in ieder seizoen goed bij ligt. Wij beschikken over een team die dagelijks bezig is met tuinonderhoud in de buurt van Laren. Graag komen we bij u langs voor een adviesplan op maat. Hierin bespreken we wat we aan uw tuin kunnen verbeteren en welk tuinonderhoudsplan in Laren het beste bij uw wensen past. Tevens sturen we een offerte op maat voor eenmalig tuinonderhoud in Laren of een vast onderhoudscontract. Bij De Ruijter Tuinen is uw tuin in goede handen. Wij laten u het hele jaar door genieten van uw tuin zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft.

Waarom tuinonderhoud bij u in Laren?

Om uw tuin in optimale conditie te houden is tuinonderhoud in de buurt van Laren van belang. De basis om op langere termijn van uw tuin te blijven genieten begint bij regelmatig en deskundig onderhoud. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud in Laren en omgeving en weten precies wat uw tuin nodig heeft. Ze geven het groen in uw tuin de aandacht die dit verdient. Afhankelijk van uw wensen en uw omgeving maken wij een tuin die hierbij past. Wij weten als geen ander wat uw tuin voor tuinonderhoud in Laren nodig heeft om mooi te blijven.

Pakket onderhoud voor u in Laren

Afhankelijk van uw wensen en uw tuin kunnen wij een compleet tuinonderhoud pakket in Laren aanbieden. Hierin verzorgen wij diverse werkzaamheden zoals:

  • Blad ruimen
  • Bemesten van gras en beplanting
  • Maaien en verticuteren van gras
  • Onkruidbestrijding van plantvakken en bestrating
  • Deskundig snoeien van bomen en hagen voor optimale bloei en groei
  • Zomersnoei van vaste planten

Indien u een vijver hebt kunnen wij hier ook de benodigde onderhoudswerkzaamheden aan verrichten. Door regelmatig onderhoud halen we het beste uit uw tuin naar boven.

Meer plezier van uw tuin

Heeft u zelf geen zin en tijd in tuinonderhoud in Laren en omgeving? Wel optimaal kunnen genieten en het hele jaar door plezier aan uw tuin hebben? Laat tuinonderhoud in de buurt van Laren dan over aan de professionals van De Ruijter Tuinen. Winterbeurten, voorjaarsbeurten, vast onderhoudscontract of éénmalig onderhoud, bij ons kunt u hiervoor terecht. Door ons kunt u uw tuin weer ervaren als een lust in plaats van een last. Profiteer van vele voordelen en maak een afspraak.

Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Laren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen