Tuinontwerp in de buurt van De Bilt voor optimaal tuinplezier
De Bilt

Tuinontwerp in regio De Bilt voor optimaal tuinplezier

Wilt u een perfect tuinontwerp laten creëren door een vakkundige hovenier? Een tuin laten maken voor optimaal tuinplezier? Maak dan een afspraak met De Ruijter Tuinen. De Ruijter Tuinen is dé hovenier van De Bilt en omgeving en realiseert graag uw droomtuin. Om uw droomtuin te kunnen realiseren starten wij altijd met een passend tuinontwerp. Iedere tuin is uniek. Daarom moet ieder tuinontwerp op maat gemaakt worden in de buurt van De Bilt. Wilt u graag een tuin met veel groen en kleur? Of gaat uw voorkeur uit naar een onderhoudsvriendelijke tuin met bestrating? Wat uw wensen ook zijn, wij maken een tuinontwerp in de buurt van De Bilt dat uw wensen vertaald. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp en het aanleggen van tuinen. Door onze ervaring staan wij garant voor kwaliteit en creativiteit. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of een particulieren tuin, wij maken een passend tuinontwerp. Meer informatie over onze werkwijze of diensten? Een tuinontwerp laten maken door een vakkundige hovenier in de buurt van De Bilt? Neem contact op en maak een afspraak.

Begin van uw tuinontwerp in De Bilt

Wanneer wij een tuinontwerp realiseren voor onze klanten in de buurt van De Bilt starten wij met een kennismakingsgesprek. Hierin worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Daarnaast bekijken we uw tuin en bespreken we uw voorkeuren qua:

  • budget
  • materiaalsoorten
  • tuinonderhoud
  • grond
  • omgeving

In samenspraak met onze klanten realiseren wij een passend tuinontwerp in de buurt van De Bilt. Graag horen wij dan ook wat u belangrijk en mooi vindt zodat wij het tuinontwerp geheel kunnen afstemmen op de stijl van functie van uw tuin. Vindt u een moderne tuin mooi? Of wilt u een romantische tuin met veel natuur? Wij realiseren dit in een passend tuinontwerp en maken dit in de buurt van De Bilt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een tuin is en creëren graag een extra leefruimte bij het huis.

Het ontwerpproces van een tuinontwerp bij u in De Bilt

Bij het maken van een tuinontwerp in de buurt van De Bilt staat u als klant centraal. Uw smaak, woning en wensen vormen voor ons het uitgangspunt om een passend tuinontwerp te maken. Met onze ontwerp en praktijkervaring houden we rekening met structuur, zichtlijnen, goede verdeling tussen hoog en laag, balans tussen ruimte en massa en gebruiksvriendelijkheid en spanning in de tuin. In het tuinontwerp dat wij maken in de buurt van De Bilt wordt ook een beplantingsplan gemaakt. Daarbij wordt meestal gebruik gemaakt van een geavanceerd computerprogramma; Vectorworks.

Offerte voor tuinontwerp in de regio De Bilt

Na het maken van het tuinontwerp in de buurt van De Bilt maken wij een offerte voor de aanleg van uw tuin en/of de levering van materialen. Indien wij de tuin voor u mogen aanleggen, is het door ons gemaakte ontwerp gratis. Wilt u de realisatie van uw tuin zelf doen? Dan kunnen wij ook een tuinontwerp voor u maken. Wij zullen dan in het adviesgesprek de geschatte kosten van het ontwerp aangeven. Wilt u meer informatie over tuinontwerp of onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en lichten de mogelijkheden voor een tuinontwerp toe. Voor het laten maken van een tuinontwerp in de buurt van De Bilt is De Ruijter Tuinen beslist uw aangewezen partner.

Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Tuinontwerp | De Bilt

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 De Ruijter Tuinen Sitemap Privacy Cookies Vacatures Site-Indexerkend leerbedrijf

Designpro.nl | Z-IM

close menu icon