Fotoboek - Tuinen met zwembaden

De tuin met zwembad

Het is ultiem genieten en een heerlijke luxe: een zwembad in de tuin. Hoewel een zwembad natuurlijk in elke tuinstijl past, zien we een opkomst in de zogenaamde wellnesstuinen. Een droomtuin die van alle gemakken en privacy is voorzien.

Denk aan een jacuzzi, sauna, buitendouche, maatwerk veranda en buitenkeuken. Het zijn exclusieve tuinen die meestal modern ogen, maar ook uitnodigend en sfeervol zijn. Een tuin waar relaxen centraal staat.

Een wellnesstuin voor pure ontspanning

Dat natuur rustgevend is en goed voor de mens is een bewezen feit. Een combinatie van natuur en spa geeft een intense wellness beleving waardoor u zich even terug kunt trekken en op kunt laden. Het is dan ook heerlijk als u deze beleving terug kunt laten komen in uw eigen tuin. Het is maximaal genieten en ontspannen aan huis in de buitenlucht.

De inrichting van een wellness tuin (of een wellness-hoek) is gericht op het combineren van rustgevende beplanting, bestrating, vlonders, verlichting en wellness faciliteiten voor een extra luxe setting.

Aanleg van A tot Z

Het plaatsen van een zwembad, (zwem)vijver en andere wellness elementen in uw tuin vergt vakmanschap en een goede planning. De Ruijter Tuinen regelt de aanleg van A tot Z. Voor welke wellness-elementen u kiest zal afhangen van diverse factoren, zoals ruimte, technische mogelijkheden, smaak en budget.

Wij denken graag met u mee en kunnen door onze jarenlange ervaring goede adviezen geven over de aanleg van zwembaden en andere wellness faciliteiten, waarbij we zorgen dat de indeling en eenheid in de tuin in balans zijn.

Wilt u een duik nemen in uw privézwembad of uw tuin omtoveren tot een wellness tuin? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op Bekijk andere tuinstijlen

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen