Tekst 1 Woningbouw nieuwbouw en projectontwikkeling

Woningbouw, nieuwbouw en projectontwikkeling 

Bij nieuwbouw van woningen ligt de focus vooral op het ontwerp en de bouw van het woonhuis. Toch loont het zich om al in het voortraject stil te staan bij bepaalde keuzes voor de tuin. Ook bij projectontwikkeling denkt De Ruijter Tuinen graag vooraf mee over de plannen rondom tuinaanleg.  

Neem contact met ons op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
projectontwikkeling-6
projectontwikkeling-6
nieuwbouw-en-projectontwikkeling-4
nieuwbouw-en-projectontwikkeling-4
Tekst 2 Woningbouw nieuwbouw en projectontwikkeling

Buitenruimte inrichten bij nieuwbouwprojecten 

Als wij ingeschakeld worden voor het inrichten van de buitenruimte bij nieuwbouwprojecten starten we met het ontwerp. Graag brengen we in kaart wat de optimale inrichting is van deze buitenruimte. Denk hierbij aan parkeerplaatsen, wegen, bestrating en beplanting. Daarbij vinden we optimale aansluiting bij het ontwikkelplan en de woning(en). Het uitwerken van een doordacht ontwerp is wat bij ons centraal staat. Met onze kennis en expertise zorgen we voor een ontwerp waarin we zowel oog hebben voor de functionaliteit als aansluiting op de omgeving. 

Aanleg en inrichting  

Met ons totale dienstenpakket kunnen wij, na het ontwerp, de aanleg en inrichting verzorgen. Eén van de aanleg onderdelen is het aanbrengen van bestrating. Het aanbrengen van bestrating en verharding is vakwerk. Zo moet er bijvoorbeeld gezorgd worden voor de juiste afwatering en opsluiting. Naast bestrating voeren wij ook timmerwerk op maat uit. Denk hierbij aan tuinhuizen, terrassen, fietsenstallingen en vlonders.  

Onderhoud voor vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties 

Om ervoor te zorgen dat de omgeving rondom een bedrijfspand of appartementencomplex er het hele jaar door verzorgd uitziet verzorgen wij onderhoud. Dit doen wij o.a. voor zowel vastgoedbeheerders als woningbouwcorporaties. Met periodiek onderhoud of een onderhoudsabonnement op maat kan goed worden ingespeeld op de behoeften van de (gemeenschappelijke) tuin.  

 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen