Tekst - Hekwerk en erfafscheiding titel

Hekwerk & erfafscheiding

Niet alleen de type beplanting, sierbestrating en verlichting geven een tuin de juiste sfeer. Ook hekwerken, erfafscheiding, afrastering, schuttingen en poorten zijn bepalend voor de gehele uitstraling van uw tuin. Van een authentiek gietijzeren boerderijhek tot aan een strakke composiet schutting, de keuze is enorm.

De professionals van De Ruijter Tuinen hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van de meest uiteenlopende hekwerken en erfafscheiding.

 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
ND6_7847
ND6_7847
Schutting 1
Schutting 1
Tekst - Hekwerk en erfafscheiding

Plaatsing en onderhoud

Het is belangrijk dat hekwerken, afrastering en erfafscheidingen goed geplaatst worden, zodat het jarenlang meegaat en bestand is tegen alle weeromstandigheden. Onze specialisten hebben naast ruime ervaring en oog voor detail, het juiste materieel tot hun beschikking, om allerlei soorten erfafscheiding snel en professioneel te plaatsen. Ook afwerking en onderhoud behoort tot onze service.

Wilt u meer weten? Vrijwel alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
 

Materialen en mogelijkheden

Wilt u een natuurlijke beukenhaag, moderne houten schutting, een gecoat metalen raster, onderhoudsarm kunststof hekwerk of een kastanjehouten schapenhek? Er zijn heel veel mogelijkheden en materialen beschikbaar.

Het type materiaal, de manier van plaatsen en de hoogte zijn van invloed op de algehele uitstraling van uw tuin. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat de erfafscheiding mooi aansluit bij uw tuinstijl.

De Ruijter Tuinen levert en plaatst maatwerk:

  • Hekwerken
  • Schuttingen
  • Haagbeplanting
  • Poorten en deuren
  • Boerderij hekken
  • (Hedra)schermen
  • Hekwerk kinderspeelruimte
  • Afrastering voor dieren
  • Paardenbakken

Offerte op maat aanvragen

Is uw tuin toe aan nieuw hekwerk of erfafscheiding? Maak een afspraak met De Ruijter Tuinen. Wij komen persoonlijk langs om uw wensen door te nemen. Op basis hiervan maken we een offerte op maat. Ook het verwijderen en afvoeren van oude schuttingen en dergelijke kunnen wij meenemen in de offerte. 

Maak vrijblijvend een afspraak

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen