Tekst Onderhoud zakelijk

Onderhoud voor bedrijven en instanties  

Als eigenaar of beheerder van vastgoed is zakelijk onderhoud van uw buitenruimte een terugkomend gebeuren. De Ruijter Tuinen heeft alles in huis om de buitenruimte voor bedrijven en instanties te onderhouden. Hierbij nemen wij alles uit handen. Dit begint met het afstemmen van uw wensen en de mogelijkheden. Daarbij denken wij proactief mee in het vinden van oplossingen, die de kwaliteit verhogen. Afhankelijk van uw wensen maken we een plan voor regelmatig onderhoud. En onderhoudsplan waardoor u er altijd zeker van bent dat de buitenruimte er verzorgd uit ziet.  

Neem contact met ons op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
bedrijfsonderhoud-2
bedrijfsonderhoud-2
bedrijfsonderhoud-1
bedrijfsonderhoud-1
Tekst 2 Onderhoud zakelijk

Onderhoudsplan op maat  

Indien u het onderhoud door ons laat verzorgen kan dit op basis van onderhoudscontracten of op regie. Vooral voor bedrijven raden wij aan gebruik te maken van onze (voordelige) onderhoudsabonnementen. Hierbij kunt u denken aan: 

  • Periodiek: van wekelijks tot een aantal keren per jaar 
  • Compleet: wij stellen een onderhoudsplan op en houden het hele jaar de buitenruimte bij 
  • Jaarlijks: wij komen één keer per jaar voor bijvoorbeeld een winterbeurt  

Bedrijfstuin laten onderhouden 

De buitenruimte van een bedrijf is het eerste wat (potentiële) klanten zien. Het is uw visitekaartje. Daarom moet deze ruimte er altijd verzorgd en passend uitzien. Daarnaast vormt een bedrijfstuin de basis voor ontspanning voor u en uw werknemers. Even het hoofd leegmaken tijdens de lunchpauze lukt alleen als uw buitenruimte op orde is en rust uitstraalt. Maak van uw zakelijke tuin het middelpunt van uw onderneming en kies ervoor uw zakelijke buitenruimte door ons te laten aanleggen en onderhouden. Met ons team geven wij graag de uitstraling die past bij uw bedrijf, de omgeving en uw wensen.  

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Direct contact

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen