Tekst Zorginstellingen en belevingstuinen

Belevingstuinen voor zorginstellingen 

Veel zorginstellingen kiezen tegenwoordig voor een belevingstuin. En dat is niet voor niets. De kracht van de natuur kan namelijk bijdragen aan het welzijn van de cliënten/bewoners. Een belevingstuin biedt bewoners de mogelijkheid hun geest te prikkelen via geur, geluid, smaak en aanraking. Daarnaast heeft het een therapeutische werking. De juiste zintuigen worden geprikkeld zodat bewoners helemaal tot rust komen. De Ruijter Tuinen kan een belevingstuin van A tot Z aanleggen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en het budget. Graag creëren we een fijne en veilige omgeving voor zowel de bewoners als de zorgmedewerkers.  

Neem contact met ons op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
belevingstuin-3
belevingstuin-3
belevingstuin-1
belevingstuin-1
Tekst 2 Zorginstellingen en belevingstuinen

Ontwerpen van belevingstuinen  

Het ontwerpen en inrichten van een belevingstuin is een specialistisch vak. Met passie bedenken wij een geschikt ontwerp voor uw eigen cliëntengroep. Daarbij richten we de tuin zo in dat het voor iedere cliënt een ware beleving is. Ook houden we rekening met speciale wensen. Denk hierbij aan moestuintjes op hoogte voor cliënten die in een rolstoel zitten. Maar ook speciale schommels. Op basis van uw wensen, de betrokken cliëntengroep en het beschikbare budget maken wij van iedere tuin een unieke zintuigprikkelende belevenis. 

Een ontspannen ontmoetingsplek  

Ongeacht uw doelgroep zorgen belevingstuinen voor plezier en een prachtige aanblik. Bovendien draagt het bij aan het verlagen van stress en een toename van creativiteit bij de gebruikers. Laat ons team een ontspannen, diervriendelijke belevingstuin aanleggen, waar vlinders, vogels en insecten dagelijks zorgen voor een prachtig schouwspel. 

Belevingstuin laten onderhouden 

Eenmaal aangelegd, heeft de belevingstuin onderhoud nodig. Ook dit kunnen wij naar uw wens verzorgen. Ons team ervaren hoveniers houdt zich o.a. bezig met onkruidbestrijding, snoeien, bemesten en het opruimen van bladeren. Dit biedt uw bewoners/cliënten de kans om in elk seizoen van de belevingstuin te genieten.  

 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Direct contact

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen