ND6_2173
Veranda’s en tuinhuizen

Veranda’s en tuinhuizen

Iedere veranda of tuinhuis is anders en volledig op maat gemaakt Alles is mogelijk! Een veranda heeft een uitnodigend karakter. En zelfs in de winter, met mooie verlichting en heaters, is een veranda de perfecte plek om te ontspannen. Een tuinhuis levert een bijdrage aan een opgeruimde en overzichtelijke tuin. Fietsen, tuingereedschap, afvalbakken, tuinkussens en meubilair kan perfect opgeborgen worden. We zien daarom steeds vaker een combinatie van tuinhuis met een aangebouwde veranda.

Meer weten
DE RUIJTER TUINEN_ZIJDERLAAN LOPIKERKAPEL-5399
Sierbestrating

Sierbestrating

Sierbestrating is bepalend voor de sfeer van uw tuin. Bestrating is er in vele vormen, kleuren en materialen. Een aantal zaken kunnen helpen bij het kiezen van de juiste sierbestrating voor uw tuin. Gaat u voor authentiek en romantisch of juist voor strak en modern? Bij elke tuinstijl zijn er vele mogelijkheden. Denk daarbij aan verschillende materialen, kleuren en het legverband. Mooie terrassen en paden zijn van toegevoegde waarde voor de ‘look & feel’ van een tuin en verbinden de verschillende delen en de beplanting tot één geheel.

Meer weten
Villa-met-zwembad-omringd-door-groen-16-De-Ruijter-Tuinen
Zwembaden & (zwem)vijvers

Zwembaden & (zwem)vijvers

Een prachtige tuin met zwembad, wat een luxe! En misschien met een jacuzzi, sauna of veranda met buitenkeuken? Ultiem relaxen in de tuin. Een droomtuin die van alle gemakken en privacy is voorzien, zodat u buiten kunt ontspannen, zwemmen en tafelen met het gezin of vrienden, van het vroege voorjaar tot de late herfst. Met onze vakkennis, persoonlijke betrokkenheid, jarenlange ervaring en creativiteit gaan wij graag voor u aan de slag.

Meer weten
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen