Tekst - Zwembaden & (zwem)vijvers titel

Zwembaden & (zwem)vijvers

Een prachtige tuin met zwembad, wat een luxe! En misschien met een jacuzzi, sauna of veranda met buitenkeuken? Ultiem relaxen in de tuin… wellnesstuinen zijn in opkomst. Een droomtuin die van alle gemakken en privacy is voorzien, zodat u buiten kunt ontspannen, zwemmen en tafelen met het gezin of vrienden, van het vroege voorjaar tot de late herfst.

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Villa-met-zwembad-omringd-door-groen-5-De-Ruijter-Tuinen
Villa-met-zwembad-omringd-door-groen-5-De-Ruijter-Tuinen
Scherm­afbeelding 2024-04-14 om 09.47.44
Scherm­afbeelding 2024-04-14 om 09.47.44
Tekst - Zwembaden & (zwem)vijvers

Zwembad of zwemvijver aanleggen?

Wil je genieten van zwemplezier in je tuin, dan moet je eerst een keuze maken tussen het klassieke zwembad of een zwemvijver. Het verschil tussen beide zwemgelegenheden ligt vooral in de wijze van filteren: zwemvijvers filteren het water op een natuurlijke wijze, namelijk met planten en gesteenten. Bij klassieke zwembaden wordt de kwaliteit van het water op peil gehouden met behulp van chloor en filtersystemen.

De Ruijter Tuinen is uw partner is het verwezenlijken van de ultieme zwembad- of wellnesstuin. Met onze vakkennis, persoonlijke betrokkenheid, jarenlange ervaring en creativiteit gaan wij graag voor u aan de slag. We verzorgen volledig al het contact met  de aannemer, installateur, zwembadleverancier en overige partijen. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

Maatwerk met service van A tot Z

Het plaatsen van een zwembad, (zwem)vijver en andere wellness elementen in uw tuin vergt vakmanschap en een goede planning. Kees de Ruijter en zijn team nette specialisten leveren service van A tot Z: advies, ontwerp, planning, levering, plaatsing en onderhoud. U heeft geen omkijken, wij regelen alles.

Offerte op maat aanvragen

Wilt u een zwembad of (zwem)vijver aan laten leggen? Maak een afspraak met De Ruijter Tuinen. Wij komen persoonlijk langs om uw wensen door te nemen. Op basis hiervan maken wij een scherpe offerte op maat.

Maak vrijblijvend een afspraak

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen