Tekst Recreatie

Aanleg buiten recreatie 

Sporten, spelen en recreëren doen we het liefst buiten. In een fijne en groene omgeving. Een omgeving die zorgt voor rust, ontspanning en uitnodigt om van te genieten. Wandelaars en sporters profiteren tijdens hun activiteiten niet alleen van gezonde lucht, maar ook van de aanblik van natuurlijk groen dat zorgvuldig is aangelegd. Het team van Kees is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van recreatieplekken. Van het aanleggen van mooie brede paden tot het planten van bomen.  

Neem contact met ons op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
recreatie-1
recreatie-1
recreatie-1
recreatie-1
Tekst 2 Recreatie

Aanleg, herinrichting én onderhoud  

Bij De Ruijter Tuinen kunt u terecht voor zowel aanleg als herinrichting van recreatiegebieden. Denk hierbij aan: 

  • Groen 
  • Bestrating 
  • Vijvers 
  • Paden  

Als wij een (nieuwe) locatie aanleggen houden wij gelijk al rekening met het onderhoud. Hierdoor is de buitenruimte efficiënter te onderhouden. Na aanleg kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de omgeving er het hele jaar rond netjes verzorgd en veilig bij ligt.  

Groendaken op recreatiewoningen 

Als gepassioneerde hovenier zijn wij tevens gespecialiseerd in groendaken. Genieten van een vakantie in de natuur vraagt om duurzame toepassingen. Bent u eigenaar van een vakantiepark, dan is kiezen voor groendaken op de vakantiehuisjes en het hoofdgebouw een duurzame keuze. U laat hiermee het huisje nauw aansluiten op de uitstraling van het natuurpark. Een sedumdak is duurzaam, milieuvriendelijk en verbetert de omgeving waarin uw gasten recreëren. De aanwezigheid van groendaken zorgt voor schonere lucht, verhoogt de biodiversiteit en helpt het grondwaterpeil stabiel te houden door de absorptie van regenwater. Een goede investering als eigenaar van een recreatiepark waar gasten bewust kiezen voor ontspannen in een natuurlijke omgeving. 

 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Direct contact

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen