Tekst 1 Onderwijs en kinderdagverblijf

Buitenruimte aanleg voor onderwijs en kinderdagverblijf 

Kinderen groeien op met computers en tablets. Daarom is buiten spelen misschien wel nóg belangrijker geworden. Buiten spelen is leuk en goed voor de ontwikkeling van een kind. Daarnaast heeft het een positief effect op het concentratievermogen. Op welke manier kan buiten spelen nog meer gestimuleerd worden? Door het zo leuk mogelijk te maken! Een leuk schoolplein is een plek waar iedereen lekker kan spelen. Het is een veilige, maar ook een uitdagende plek waar kinderen zich heerlijk uit kunnen leven tussen de lessen door. De Ruijter Tuinen denkt graag mee in het inrichten van schoolpleinen en buitenruimtes van kinderdagverblijven.  

Neem contact met ons op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
onderwijs-en-kinderdagverblijf-1
onderwijs-en-kinderdagverblijf-1
onderwijs-en-kinderdagverblijf-2
onderwijs-en-kinderdagverblijf-2
Tekst 2 Onderwijs en kinderdagverblijf

Een schoolplein doordacht inrichten 

Een schoolplein kan veel meer zijn dan alleen een vierkante buitenruimte met tegels. Wij weten dat als geen ander. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van schoolpleininrichtingen. Dit doen wij aan de hand van uw wensen. Wilt u graag een duurzame (groene) speelplaats? Een schoolplein dat veel uitdaging biedt? Een plek waar kinderen verstoppertje kunnen spelen achter bomen en struiken? Waar geklommen en geklauterd kan worden? Misschien zelfs wel een eigen moestuintje bijgehouden kan worden? Variatie voor de allerkleinste maar ook voor de achtste groepers. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in om tot een passend ontwerp te komen.  

Totaalconcept van A tot Z  

Op een schoolplein draait het even niet meer letters, cijfers en de PC. Spelen in de natuur, bewegen, klimmen en klauteren. Wilt u graag uw schoolplein (her)inrichten, aan laten leggen en/of onderhouden? Wij zijn u graag van dienst. Van ontwerp tot aanleg, onderhoud en advies. Daarnaast werken wij samen met experts in het leveren van veilige speeltoestellen. Hierdoor kunt u alles onder één dak door één hovenier laten uitvoeren. Korte lijntjes en duidelijke communicatie.  

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Direct contact

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen