Tekst 1 Kantoor en bedrijfstuinen

Kantoor en bedrijfstuinen 

Wilt u graag groen hebben in en rondom uw kantoor? Een prachtig visitekaartje voor klanten? Een fijne werkplek voor uw collega’s? Een groene werkplek draagt bij aan prettig werken. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat het beter is voor de gezondheid, medewerkers minder stress ervaren en er vrolijker van worden. Genoeg redenen om te kiezen voor een groene kantoor- en bedrijfstuin. Op het gebied van een groene werkplek zijn er ontzettend veel mogelijkheden. De Ruijter Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bedrijfstuinen en denkt graag met u mee. Een fijne buitenruimte begint bij een zorgvuldig tuinontwerp. Als professionals zetten wij graag onze kennis en ervaring in om uw wensen te vertalen in een kantoortuin op maat.

Neem contact met ons op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
kantoor-en-bedrijfstuinen-6
kantoor-en-bedrijfstuinen-6
kantoor-en-bedrijfstuinen-1
kantoor-en-bedrijfstuinen-1
Tekst 2 Kantoor en bedrijfstuinen

Bedrijfstuin laten ontwerpen 

Het ontwikkelen van een nieuwe binnen- of buitentuin begint met de ontwerpfase. Uw eigen ideeën vormen het uitgangspunt voor het ontwerp dat wij voor u maken. Daarnaast denken we graag met u mee. De functie die de bedrijfstuin krijgt, is namelijk van groot belang voor de aanleg. Wordt het een tuin waar u met uw personeelsleden en bezoekers wilt lunchen of zoekt u vooral naar een kantoortuin die is voorzien van onderhoudsvriendelijke beplanting en veel parkeergelegenheid? Wij gaan graag met u om de tafel om in een persoonlijk gesprek al uw wensen in kaart te brengen.  

Aanleg en renovatie kantoortuin 

Als u akkoord bent met het ontwerp verzorgen wij het grondwerk, leggen wij de bestrating en richten de bedrijfstuin volledig naar wens in met mooie beplanting. Naast complete aanleg verzorgen wij ook tuinrenovatie. Graag updaten wij de tuin zodat deze beter past bij de behoeften van u, uw medewerkers en klanten. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een nieuw parkeerterrein, het maken van een ‘groene’ entree of het realiseren van een rustgevende waterpartij.  

Onderhoud bedrijfstuinen 

Het hele jaar door genieten van een goed onderhouden, verzorgde kantoortuin? Maak dan gebruik van ons onderhoud op maat. Ook hierbij vormen uw wensen en de zakelijke buitenruimte het uitgangspunt voor de onderhoudswerkzaamheden. Bij onderhoud van uw bedrijfstuin kan onder andere het volgende worden uitgevoerd: 

  • Winter- en voorjaarsklaar maken 
  • Ruimen en afvoeren van bladeren 
  • Snoeiwerkzaamheden 
  • Deskundig snoeien van struiken, hagen en bomen 
  • Onkruid vrij maken en/of onkruid vrij onderhouden 

Graag dragen wij bij aan een verzorgde uitstraling van uw bedrijf.

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Laat u inspireren door onderstaande foto's

Direct contact

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen