belevingstuin-1
Zorginstellingen & belevingstuinen

Zorginstellingen & belevingstuinen

Het ontwerpen en inrichten van een belevingstuin is een specialistisch vak. Met passie bedenken wij een geschikt ontwerp voor uw eigen cliëntengroep. Daarbij richten we de tuin zo in dat het voor iedere cliënt een ware beleving is. Ook houden we rekening met speciale wensen. Denk hierbij aan moestuintjes op hoogte voor cliënten die in een rolstoel zitten.

Meer weten
bedrijfsonderhoud-1
Onderhoud zakelijk

Onderhoud zakelijk

De buitenruimte van een bedrijf is het eerste wat (potentiële) klanten zien. Het is uw visitekaartje. Daarom moet deze ruimte er altijd verzorgd en passend uitzien. Daarnaast vormt een bedrijfstuin de basis voor ontspanning voor u en uw werknemers. Even het hoofd leegmaken tijdens de lunchpauze lukt alleen als uw buitenruimte op orde is en rust uitstraalt. Maak van uw zakelijke tuin het middelpunt van uw onderneming en kies ervoor uw zakelijke buitenruimte door ons te laten aanleggen en onderhouden.

Meer weten
recreatie-1
Recreatie

Recreatie

Sporten, spelen en recreëren doen we het liefst buiten. In een fijne en groene omgeving. Een omgeving die zorgt voor rust, ontspanning en uitnodigt om van te genieten. Wandelaars en sporters profiteren tijdens hun activiteiten niet alleen van gezonde lucht, maar ook van de aanblik van natuurlijk groen dat zorgvuldig is aangelegd. Het team van Kees is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van recreatieplekken. Van het aanleggen van mooie brede paden tot het planten van bomen.  

Meer weten
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen