Ruijter-infra
Diensten
top social

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
DeRuijter-Tuinen11

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

Deruijter-tuinen1

Garantie is bij ons vanzelfsprekend !

Ruijter-Tuinen22

Wij leveren betaalbare kwaliteit met oog voor detail !

Deruijter-tuinen-vijvers

De Ruijter tuinen geeft vorm aan tuinplezier !

DeRuijter-Tuinen6

Wij leveren betaalbare kwaliteit en vakmanschap met oog voor detail

DeRuijter-Tuinen43

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

Ruijter-Tuinen12

De Ruijter tuinen geeft vorm aan tuinplezier !

Ruijter-Tuinen27

Garantie is bij ons vanzelfsprekend !

DeRuijter-Tuinen18

In het ontwerpproces staat u als tuineigenaar centraal

Ruijter-Tuinen3

Wij kunnen elke type tuin voor u ontwerpen en aanleggen

DeRuijter-Tuinen25

Een mooi professioneel aangelegde tuin is een investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt.

DeRuijter-Tuinen2

Wij leveren betaalbare Kwaliteit en Vakmanschap met oog voor detail

DeRuijter-Tuinen5

Garantie is bij ons vanzelfsprekend !

DeRuijter-Tuinen17

Kwaliteit en Vakmanschap met oog voor detail

DeRuijter-Tuinen10

De ruijter tuinen geeft vorm aan tuinplezier !

DeRuijter-Tuinen38

In het ontwerpproces staat u als tuineigenaar centraal

DeRuijter-Tuinen35

Voor alle sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres

DeRuijter-Tuinen8

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

Deruijter-tuinen-schuttingen

De Ruijter Tuinen geeft vorm aan tuinplezier !

DeRuijter-Tuinen7

Wij leveren betaalbare kwaliteit en vakmanschap met oog voor detail

DeRuijter-Tuinen14

U kunt ervoor kiezen om uw straatwerk af te laten voegen door ons, zodat er geen onkruid tussen de stenen komt

DeRuijter-Tuinen21

Garantie is bij ons vanzelfsprekend !

DeRuijter-Tuinen19

De Ruijter Tuinen geeft vorm aan tuinplezier

DeRuijter-Tuinen24

De Ruijter Tuinen geeft vorm aan tuinplezier !

DeRuijter-Tuinen22

Uw tuin is het visitekaartje van uw huis

DeRuijter-Tuinen30

Wij leveren betaalbare kwaliteit en vakmanschap met oog voor detail

DeRuijter-Tuinen29

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

DeRuijter-Tuinen33

Garantie is bij ons vanzelfsprekend !

DeRuijter-Tuinen31

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

DeRuijter-Tuinen34

wij leveren betaalbare kwaliteit en vakmanschap met oog voor detail

DeRuijter-Tuinen37

In het ontwerpproces staat u als tuineigenaar centraal

DeRuijter-Tuinen36

De Ruijter tuinen geeft vorm aan tuinplezier !

DeRuijter-Tuinen40

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

DeRuijter-Tuinen182

In het ontwerpproces staat u als tuineigenaar centraal

DeRuijter-Tuinen44

Een mooie en professioneel aangelegde tuin is dan ook een goede investering waar u jarenlang dagelijks gebruik van maakt !

DeRuijter-Tuinen42

Garantie is bij ons vanzelfsprekend !

werkzaamheden

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Tuinontwerp - Tuinadvies
  • Beplantingsplan
  • Complete tuinaanleg of Tuinrenovatie
  • Tuinonderhoud
  • Plaatsen Schutting en overige erfafscheidingen
  • Aanleg Vlonder - Pergola - Prieel
  • Aanleg (zwem)Vijver 
  • Aanleg Beschoeiingen & Damwanden
  • Groenaanleg & Aanplant
  • Levering van Stenen - Tegels - Zand - Grond - Puin - Hout.
De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
Privacyverklaring Tekst

Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met De Ruijter Tuinen Polsbroek (KvK nummer: 51656280), Noordzijdseweg 137 A, 3415 RB Polsbroek (www.deruijtertuinen.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

De Ruijter Tuinen Polsbroek verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (Nieuwsbrieven, overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

De Ruijter Tuinen Polsbroek verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten
  • relatiebeheer
  • nieuwsbrieven
  • product- en dienstontwikkeling
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure
  • aanbiedingen

De Ruijter Tuinen Polsbroek verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Iedereen kan zich voor onze nieuwsbrief opgeven, we sturen u dan regelmatig nieuws per mail. Deze brieven bevatten onzichtbare codes, waarmee wij kunnen volgen hoeveel mensen onze nieuwsbrief lezen en op welke onderwerpen er doorgeklikt wordt. We registreren niets op naam, we gebruiken alleen algemene informatie om onze nieuwsbrief te kunnen verbeteren. De nieuwsbrief kunt u ook gemakkelijk weer afmelden, via een link onderaan de nieuwsbrief.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

De Ruijter Tuinen Polsbroek heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kan De Ruijter Tuinen Polsbroek haar werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met De Ruijter Tuinen Polsbroek.

Daarnaast gebruikt De Ruijter Tuinen Polsbroek uw gegevens om contact op te nemen om uw opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen).

Ontvangers van persoonsgegevens

De Ruijter Tuinen Polsbroek verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruikt De Ruijter Tuinen Polsbroek alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. De database van De Ruijter Tuinen Polsbroek is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden (domeinnaamregistratie, indien nodig voor invordering), voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar De Ruijter Tuinen Polsbroek gebruik van maakt om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Nieuwsbriefgegevens worden bewaard zolang u daar toestemming voor heeft gegeven, zodra een uitschrijving voor een nieuwsbrief is ontvangen, zullen wij de gegevens verwijderen.

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

De Ruijter Tuinen Polsbroek maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. De Ruijter Tuinen Polsbroek maakt dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

De Ruijter Tuinen Polsbroek maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Social Media Buttons

Wij hebben een aantal social media Buttons op onze website staan. Dit om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om berichten te delen. De social mediakanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US privacy Shield. Wij maken gebruik van:

  • Facebook

Cookies

De Ruijter Tuinen Polsbroek maakt gebruik op haar website van twee soorten cookies:

  • Functionele cookies : Het voornaamste doel van deze cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.
     
  • Analytics cookies :  De Ruijter Tuinen Polsbroek maakt gebruik van analytische cookies (Google analytics). Door middel van deze cookies krijgt De Ruijter Tuinen Polsbroek inzicht in het gebruik van onze website. De informatie die hiermee verkregen wordt, analyseert Google voor ons. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen wij onze website optimaliseren, waardoor wij de gebruikerservaring voor u als bezoeker kunnen verbeteren. Google is een Amerikaans bedrijf, dat haar gegevens op Amerikaanse servers opslaat. Google voldoet hiermee aan de EU-US Privacy Shield Principes.

Bij De Ruijter Tuinen Polsbroek worden cookies automatisch geaccepteerd, maar u kunt de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. De Ruijter Tuinen Polsbroek is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder De Ruijter Tuinen Polsbroek vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

De Ruijter Tuinen Polsbroek zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de AVG meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag De Ruijter Tuinen Polsbroek vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u De Ruijter Tuinen Polsbroek verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@deruijtertuinen.nl

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. De Ruijter Tuinen Polsbroek zal uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Geautomatiseerde besluitvorming

De Ruijter Tuinen Polsbroek maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat De Ruijter Tuinen Polsbroek onderzoek doet naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kan De Ruijter Tuinen Polsbroek ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. De Ruijter Tuinen Polsbroek kan er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn.

Wijzigingen

De Ruijter Tuinen Polsbroek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.deruijtertuinen.nl

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
adres

De Ruijter Tuinen

Noordzijdseweg 137a
​3415 RB Polsbroek

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
|

Privacyverklaring
contactgegevens

T 0182 30 77 84
M 06 300 85 696 (Nicole)
M 06 52 06 79 43 (Kees)
E info@deruijtertuinen.nl

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen
socialfooter

 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen