Hovenier nodig om uw tuin netjes te kunnen houden?
Hovenier

Hovenier nodig om uw tuin netjes te kunnen houden?

Op zoek naar een vakkundige hovenier? Te allen tijde genieten van uw prachtige tuin met veel groen? Zelf geen tijd of zin om uw tuin netjes en verzorgd te houden? Dan kunt u het beste een vakkundige hovenier inschakelen. In onze omgeving is De Ruijter Tuinen dé hovenier die dagelijks vele tuinen netjes houdt. De Ruijter Tuinen is al vele jaren dé hovenier van de omgeving. Als hovenier houden wij ons bezig met het onderhouden, ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen. Omdat wij werken met een team gespecialiseerde en gedreven hoveniers kunnen wij elk aspect binnen ons vak met de nodige zorg uitvoeren. Dagelijks zetten wij de wensen van onze klanten om in een maatwerk plan voor uw tuin. Wilt u graag een nieuwe tuin aan laten leggen? Dan nodigen wij u van harte uit om uw wensen te bespreken tijdens een kennismakingsgesprek met onze hovenier.

Alle mogelijkheden van de hovenier

Wij luisteren naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en voorzien u van tuinadvies op maat. Indien wenselijk kan onze hovenier uw wensen uitwerken in een ontwerp en een offerte. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en kunnen er eventueel nog aanpassingen worden gedaan. Ons streven is een tuin te ontwikkelen waar u jarenlang zorgeloos kunt genieten. We houden rekening met uw woning, de stijl en de omgeving. Als de tuin door onze vakkundige hovenier is aangelegd is het van belang dat deze verzorgd en onderhouden wordt. Ook dat kan hovenier De Ruijter Tuinen voor u verzorgen. Kijk op onze website of Facebook pagina voor onze projecten, reviews en laatste nieuws. Op onze website vindt u ook onze contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Hovenier

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen