Hovenier in Maarssen om al uw tuinwensen uit te voeren
Maarssen

Hoveniersbedrijf inhuren in Maarssen 

Woont u op een heerlijke plek in Maarssen, maar zoekt u een hovenier voor tuinaanleg? De Ruijter Tuinen heeft tuinarchitecten en tuinmannen in dienst die zich met recht onderhoudsspecialisten mogen noemen. Een hovenier voor tuinaanleg en hovenierswerkzaamheden inschakelen scheelt u veel werk. Bovendien bent u op deze manier altijd verzekerd van een prachtig onderhouden tuin. 

Duurzaam hoveniersbedrijf gezocht 

In het Groene Hart dragen wij al meer dan twintig jaar bij aan het tuinplezier van onze klanten. U kunt ons als hovenier inhuren voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin, maar het onderhoud van uw buitenruimte nemen wij met evenveel plezier voor onze rekening. Hovenierswerkzaamheden op gezette tijden laten verrichten, kent meerdere voordelen.  U houdt op deze manier altijd uw tuin netjes, u geniet op elk moment van de verzorgde aanblik van uw buitenruimte en u bespaart uzelf veel tijd. Hoveniersbedrijf inhuren in Maarssen? Met de groene vingers van De Ruijter Tuinen heeft u uw hoveniersbedrijf gevonden. 

Tuinarchitect in Maarssen 

Bij het ontwerpen van uw tuin houden we rekening met meerdere factoren. We plaatsen naar wens beschoeiing en groendaken en we zorgen voor voldoende water in uw tuin. Dit doen we met geavanceerde beregeningstechnieken. Alles om er voor te zorgen dat het uw gras en beplanting ook in periodes van droogte aan niets ontbreekt. We brengen zorgvuldig in kaart hoe uw tuin zo optimaal mogelijk kan worden ingericht en nemen vanzelfsprekend al uw wensen mee in de uitvoering. 

Tuinonderhoud door tuinman 

Als hovenier voor tuinaanleg is ook het tuinonderhoud voor ons gesneden koek. Alles wat groeit en bloeit verdient immers aandacht. Bij hovenierswerkzaamheden door De Ruijter Tuinen komen onder meer aan bod: 

  • Tuinonderhoud in voor- en najaar 
  • Bemesting van gras en beplanting 
  • Bestrijding van onkruid 
  • Snoeien van struiken, bomen en vaste planten 
  • Verzamelen en afvoeren van bladeren 

Hovenier inhuren in Maarssen 

Kom in contact met onze medewerkers voor advies of het ontvangen van een offerte op maat. Stelt u een bezoek van onze specialisten op prijs, dan plannen we dit direct met u in.  

 

 

Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Hovenier | Maarssen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen