Veranda van De Ruijter Tuinen voor een langer buitenseizoen
Veranda

Veranda van De Ruijter Tuinen voor een langer buitenseizoen

Wilt u aankomend seizoen optimaal kunnen genieten van het buitenleven? Houdt u van uw tuin en wilt u graag heerlijk buiten kunnen zitten? De Ruijter Tuinen maakt graag een veranda op maat. De Ruijter Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Het ontwikkelen van een veranda mag beslist niet ontbreken. Bent u benieuwd wat wij kunnen maken? Bekijk dan de voorbeelden van veranda’s die wij hebben gerealiseerd. Of het nu gaat om een losstaande veranda, een veranda aan huis of een veranda aan een schuur, wij maken een veranda op maat. Iedere klant heeft een andere wens. Daarom maken wij een veranda op maat. Wilt u een veranda met een strakke look? Of gaat uw voorkeur uit naar een veranda met een klassieke of landelijke uitstraling? Wij kunnen het beide maken.

Veranda naar wens!

Om een veranda naar wens te kunnen maken starten we altijd met een ontwerp. Graag maken wij een veranda dat geheel past bij de stijl van uw woning en de wens. Met een veranda zorgen wij ervoor dat uw buitenseizoen wordt verlengd en dat u langer kunt genieten van uw tuin. Daarnaast kunt u onder een veranda al uw spullen droog zetten. Zeker met ons wisselende klimaat heeft een veranda een enorme toegevoegde waarde voor uw tuin. Ook een veranda laten maken? Neem dan contact met ons op. Kijk op onze website of Facebook pagina voor onze projecten, reviews en laatste nieuws. Op onze website vindt u ook onze contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Veranda

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen