Bestrating in uw tuin laten aanleggen? Wij maken een prachtige oprit of een mooi terras
Bestrating

Tuinbestrating laten aanleggen

Wilt u bestrating in uw tuin omdat u graag een onderhoudsvriendelijke tuin wilt? Kies dan voor tuintegels en geniet van een nieuw terras met bestrating waar u met het gezin en/of vrienden geniet van de rust en de natuur. Creëer eenheid en trek de bestrating oprit helemaal door naar de bestrating tuin.

Keuzes bij bestrating aanleggen

Voor het leggen van sierbestrating op maat doet u een beroep op De Ruijter Tuinen. Wij zijn een vakkundige hovenier met een team ervaren stratenmakers in dienst. Speciaal voor bestrating werken wij met hoogwaardige materialen en de beste technieken. Voor we de bestrating oprit of bestrating tuin gaan leggen, komen wij eerst bij u langs. We bespreken uw wensen, bekijken de tuin en de ruimte rondom uw woning en maken daarna een heldere offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bestrating tuin voor elk budget

Tuintegels of bestrating aanleggen doen wij in alle stijlen en voor elk budget. Van natuursteen tot klinkers en alle denkbare soorten bestrating. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en geven advies op maat. Door onze ervaring met bestrating weten wij als geen ander welke eigenschappen de door u gekozen bestrating heeft.

Mogelijkheden op het gebied van bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel binnen uw tuin. Het moet dan ook aan diverse eisen voldoen. Als allround hoveniersbedrijf weten wij dat bij De Ruijter Tuinen als geen ander. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bestrating? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag de verschillen zien, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Kwalitatief hoogwaardige bestrating

Wij werken samen met vaste en goede leveranciers zodat u verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige bestrating. Ook voor tuinontwerp en -aanleg en andere werkzaamheden in uw tuin staan we voor u klaar. Kijk op onze website of onze Facebookpagina bij onze projecten, reviews en laatste nieuws.

 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Bestrating

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen