Tuinaanleg verzorgd door hovenier De Ruijter Tuinen
Tuinaanleg

Tuinaanleg verzorgd door hovenier De Ruijter Tuinen

Een nieuwe woning gekocht? Wilt u uw tuin opnieuw aan laten leggen? Of is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? De Ruijter Tuinen is gespecialiseerd in het verzorgen van tuinaanleg en realiseert een unieke tuin waar u zicht thuis in voelt. Passend tuinaanleg biedt meerwaarde voor uw wooncomfort, plezier en woning. Onze specialiteit is het verzorgen van tuinaanleg in verschillende soorten, stijlen en maten. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zodat u lang van uw tuin kunt genieten. Kijk op onze website of Facebook pagina voor onze projecten, reviews en laatste nieuws. Op onze website vindt u ook onze contactgegevens.

Al uw wensen in een tuinaanleg

Om tuinaanleg naar wens te kunnen verzorgen nodigen wij u allereerst uit voor een oriënterend gesprek. In een vrijblijvend gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn voor de tuinaanleg. Wij geven desgewenst advies en verschaffen de benodigde informatie. Aan de hand van onderstaande mogelijkheden, kunt u uw wensen alvast in kaart brengen. Vervolgens kunnen wij het plan voor tuinaanleg uitwerken in een passend ontwerp. Een goed en passend ontwerp vormt de basis van een fijne tuin. Het prettige aan een helder ontwerp is dat wij nog eventuele aanpassingen door kunnen voeren. Een ontwerp bevat een beplantingsplan, detailtekening en 3D tekening. Hierdoor kunt u uw toekomstige tuin in beeld ervaren. Indien u het eens bent met het ontwerp zullen we in overleg starten met de tuinaanleg. Meer informatie over tuinaanleg? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Tuinaanleg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen