Tuinonderhoud uit handen geven? De Ruijter Tuinen zorgt voor een prachtig verzorgde tuin
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud uit handen geven? De Ruijter Tuinen zorgt voor een prachtig verzorgde tuin

Wilt u uw tuin in optimale conditie houden? Zelf niet de middelen, tijd of zin om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren? Laat tuinonderhoud dan verzorgen door een vakkundige hovenier. De Ruijter Tuinen biedt tuinonderhoud op maat. Wij beschikken over een team ervaren hoveniers die er graag voor zorgen dat uw tuin er elk seizoen goed bij ligt. Omdat wij ons dagelijks bezig houden met tuinonderhoud weten wij als geen ander welke verzorging uw tuin nodig heeft. Om passend tuinonderhoud te kunnen verzorgen komen wij eerst graag langs om uw tuin te bekijken. Daarnaast bespreken we uw wensen en werken we dit uit in een plan. Ook bespreken we graag wat er eventueel verbeterd kan worden aan uw tuin.

Tuinonderhoud in goede handen

Bij De Ruijter Tuinen is uw tuin in goede handen. Wij laten u het hele jaar door genieten van uw tuin zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Om van uw tuin te kunnen genieten is tuinonderhoud wel van belang. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor tuinonderhoud? Kijk op onze website of Facebook pagina voor onze projecten, reviews en laatste nieuws. Op onze website vindt u ook onze contactgegevens. Maak een afspraak met onze hoveniers. Wij geven uw tuin de aandacht die deze verdient. Wij weten als geen ander wat uw tuin voor tuinonderhoud nodig heeft om mooi te blijven.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen

Stel uw vraag

Tuinonderhoud

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
close menu icon
Tekst particulier of zakelijk

Welkom bij De Ruijter Tuinen

Hoveniersbedrijf De Ruijter Tuinen is gevestigd in Polsbroek en al meer dan 20 jaar actief in het Groene Hart. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en semi-overheden.

Bent u zakelijk of particulier?

Particulier Zakelijk 

De Ruijter Tuinen logo
De Ruijter Tuinen